Sony KV 29FS60D model televizyonda servis menusunu nasil acabilirim acaba? Bildigim kadari ile kumandadan INFO+5+SES AC tuslarina sira ile basilinca acilmasi lazim ama olmuyor birseyi yanlis yapiyorum ama neyi?
slm dostum birde ön panelden prog + ve - tuşlarını basılı tutarak aç ekranda TT yazısı çıkarsa ok demektir kolay gelsin ... birde önceki sony'i ne yaptın ?
Dedigin gibi yaptim yine servis menusune giremedim :(
Bu bahsettigim sony onceki zaten. Tavsiyenle bir yetkili servis cagirdim tamir ettiler, epromda sorun varmis degistirdi mi yoksa icine yeniden program mi yukledi bilmiyorum ama sonunda yapildi. Simdi ekranin ustunde azicik kayma var bunu servis menusunden yapiyorlar biliyorum ama bir turli o menuyu acamiyorum..
soruna halen bir çözüm bulunamışsa yarın işyerimden size konu hakkında bilgi vermeye çalışacam.servis menüsüne girmek için gerekli adımları yazarım.
sorun devam ediyorsa lütfen yazın buraya.
takip edecem
Oncelikle ilginiz icin cok sagolun. Evet benim sorunum halen devam ediyor, ekranin ustundeki kaymayi giderebilmek icin servis menusunu acmak zorundayim galiba. Bildiginiz yontemleri bildirebilirseniz cok sevinirim..
Sorumluluk tamamen kendinize ait olmak uzere isteyen su sekilde girebilir..
TV standby'da kapali iken kumandadan sirasi ile info+5+ses ac+teletext kapama tuslarina basin TV acilacak ve ekrana TT diye goruntu gelecek menu tusuna bastiginizda servis menusu geliyor..
(Not: Birseyi degistirmeden once bir kagida eski degerlerini yazmayi unutmayin. Sorumluluk size ait, bence bilmeyen kurcalamasin..!)
Yazdı : SONYKV29C5D servis menüsüne nasıl ulaşabilirim
SONYKV29C5D aynı problemi yaşıyorum yani ekran genişliğinde ve yüksekliğinde problem var.mesela ekranı üst kısmındaki yayından gelen yazıların bir kısmını göremiyorum.servis menüsüne nasıl ulaşabilirim,lütfen yardım edin.yukarda ki anlatılanları yaptım olmadı.herhalde başka bir çözümü var.servis elemanı yanımda yapmıştı ama sordum söylemedi.problemi kendim çözmek istiyorum.şimdiden teşekkür ediyorum
arkadaşlar orjinal kumadalar büyük ve çift taraflı ise kumanda içinde değişiklik yapılması gerekiyor o kumadalardan bir tane bulmaya çalışıyorum bulursan hemen yazarım..
teşvikiye mekel elektronik sony yetkili servisi her türlü sorunuzu halledebiliriz arkadaşlkar bilginize Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir.Kayıt Olmak için Lütfen Buraya Tıklayın